In welke verlijmingen op de werf zijn wij gespecialiseerd?

Het kiezen van de juiste lijm voor elke bouwtoepassing is van cruciaal belang om de sterkte en duurzaamheid van de verlijming te garanderen. Bovendien moet bij de keuze van de lijm rekening gehouden worden met de gebruikte materialen, de omgevingscondities (weer, plaats, luchtvochtigheid), uitzetting en krimp.

Snelbouwstenen lijmen met MAXPRO stone-fix fast.

1

Snelbouwstenen voor dragende en niet-dragende binnenmuren

Geschikt voor het verlijmen van alle maatvaste keramische blokken, cellenbetonblokken en kalkzandstenen die voldoen aan de Europese normen voor metselwerk. Onze lijmsystemen zijn getest en goedgekeurd volgens NBN EN 1052-1, 1052-2 en 1052-3 voor zowel dragende als niet-dragende binnenmuren.

2

Gevelstenen tegen geveldragers

Gevelstenen zijn er in alle vele soorten, formaten, samenstellingen en nabehandelingen. De gevelstenen die verlijmd moeten worden, testen wij intern of extern op duurzaamheid van het juiste lijmsysteem zodat u zeker bent van een goed resultaat. Een testcertificaat wordt hiervoor afgeleverd en een technisch specialist helpt u tijdens het opstarten van de verlijmingswerken.

Gevelsteen tegen geveldrager.
Muur met MaxPro steenstrips.

3

Steenstrips

Alle steenstrips worden intern of extern getest op duurzaamheid van het juiste lijmsysteem. Een testcertificaat wordt hierbij afgeleverd en een technisch specialist staat u bij tijdens het opstarten van de uit te voeren werken.

4

Gevelplaten (GEVENTILEERD)

Door onze expertise op het vlak van geventileerde gevelplaatverlijming kunt u rekenen op een duurzaam resultaat en een vlotte verwerking van de gekozen gevelplaten en het achterliggende regelwerk. Onze specialisten helpen u bij bij de keuze van het juiste lijmsysteem en staan u bij tijdens het opstarten van de werken.

Geventileerde gevelplaten door MaxPro.
EPDM membranen voor platte daken door MaxPro.

5

EPDM membranen voor platte daken

De kwaliteit van de lijm is doorslaggevend bij het professioneel verwerken van EPDM membranen van verschillende samenstellingen zowel bij opbouw als bij renovatie van platte daken. Snel vast, hoge opbrengst, onbrandbaar en niet schadelijk voor de verwerker en voor het milieu.

6

Folies en membranen voor dakopbouw

Het verlijmen van de eerste folie of membraan op een dak is een belangrijk voor de kwaliteit van de dakopbouw en het binnenklimaat in een woning, een appartement of een bedrijfsgebouw.

Folies en membranen voor dakopbouw door MaxPro.
Waterdichtingsmembranen voor funderingen en kelders door MaxPro.

7

Waterdichtings-membranen voor funderingen en kelders

Door het veranderende klimaat moeten wij meer rekening houden met de impact van water en vocht in de bouw. Het beschermen van kelders, funderingen, terrassen, balkons, garages en natte ruimtes tegen positieve waterdruk is hierbij de eerste stap naar een gezond en droog binnenklimaat in de woning, appartement of bedrijfsgebouwen.

8

Isolatieplaten (GECACHEERD OF NIET GECACHEERD)

Isoleren van woningen bij nieuwbouw en renovatie is een grote uitdaging voor de bouw de komende jaren. Snelle en super efficiënte lijmmethodes worden ontwikkeld om vakkundig het tempo van het isoleren van woningen, appartementsgebouwen en bedrijfsgebouwen op te drijven. Voor alle soorten en merken isolatieplaten hebben wij de geschikte oplossing.

Isolatieplaten op platte daken door MaxPro.
0
Icoon 'winkelwagen'.
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren.
Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.