hierop kan je rekenen

topKwaliteit

Innovatie leidt tot de ontwikkeling van nieuwe materialen en constructietechnieken die de kwaliteit en de duurzaamheid van bouwconstructies verbeteren. Dit is de essentie voor bouwen met vertrouwen.

professioneel Advies

Samen kijken we naar de uitdagingen die je tegenkomt op de werf. We zoeken naar de juiste oplossingen en tonen hoe je ze moet gebruiken. Een nieuw product op de markt? Jij bent de eerste die ervan hoort.

Vertrouwen

Vertrouwen is gebaseerd op kennis. Kennis over wie je bent en wat je doet. De opbouw van kennis is een dynamisch proces dat tijd, consistentie en toewijding vereist waarvoor wij elke dag op de werf aanwezig zijn.

kosten verlagen

Innovatieve bouwmethoden en -technologieën verbeteren de efficiëntie bij de uitvoering. Daardoor kunnen wij snellere bouwtijden, kortere arbeidstijden, verbeterde productiviteit en kostenverlagingen realiseren.

Werknemers die binnenmuur met snelbouwsteen aan het zetten zijn.
Icoon play.

Wie zijn wij? MAX PRO®

Belangrijker vinden wij de vraag: wie ben jij?

Iemand met een handig stel poten aan het lijf, dat is zeker. En die handige handen verdienen nu eenmaal het beste materiaal. Daarom ontwikkelt MaxPro al jaren topproducten en lijmsystemen voor de vakman.

Zo werken we het liefst. Zonder poespas. Het vertrouwen tussen jou en de producten waarmee je werkt moet net zo sterk zijn als onze strafste lijm.

Dat is misschien wel het beste antwoord op de vraag wie wij zijn: de lijm, tussen jou en jouw vak, met topproducten en bijhorend advies. Zo werk jij efficiënter, sneller … simpelweg beter en daardoor vaak ook goedkoper.

En da's niet enkel beter voor jou, maar ook voor je klanten. En daar draait het om bij MaxPro, dat jouw klanten tevreden zijn. Altijd. Overal.

Zit je met een vraag? Bel ons!

Icoon 'telefoon'.

+32 (0)14 65 27 33

Benieuwd naar ons assortiment?

Er zijn duizenden producten op de markt. Dat weten we. Maar elke nieuwe werf brengt weer nieuwe uitdagingen met zich mee. Daarom blijven we bij MaxPro innoveren en laten onze oplossingen extern testen. Zo garanderen we dat onze producten nog jaren blijven plakken. En daar zijn we best goed in geworden.

Zijaanzicht vakman met rode helm.
Vakman die MAX PRO producten aan het gebruiken is.

We staan erop om onze klanten bij de keuze van hun gerief op de werf bij te staan. De persoonlijke aanpak. Daar gaan we voor. Verwacht ons dus voor een bezoekje op de werf of een babbeltje aan de telefoon of bel ons. Zo spitten we samen uit welke producten het best bij jou passen. En als je onverwacht zonder voorraad valt, dan sturen wij een MaxPro collega om dat op te lossen. Zo kan jij je concentreren op waar jij écht goed in bent: je vak.

Zo doen wij dat

Elke werf brengt z’n eigen uitdagingen met zich mee. Bij MaxPro helpen we je graag verder, wat die uitdaging ook is. Bekijk hier alvast hoe wij bepaalde problemen aanpakten.

enim in eros

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros.

consectetur adipiscing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros.

Suspendisse varius

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros.  consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros.

enim in eros

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros.
0
Icoon 'winkelwagen'.
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren.
Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.